Actueel

Inspiratie rekken sierbestrating

22-08-2017 - Sinds pas bieden wij u de mogelijkheid om bij ons sierbestrating uit te zoeken en te bestellen. De 5 inspiratie rekken zijn gebasseerd op de materialen die wij zelf veel in onze projecten verwerken! Mocht u hier interesse in hebben dan verwelkomen wij u graag! #tegels #sierbestrating #gebakkenbestrating #bloembakken #tuinverlichting #cortenstaal  Alles voor in en rond uw tuin!

lees meer

De Buxusmot en Buxusrups.

12-08-2017 - De buxusmot en Buxusrups kan zeer gevaarlijk zijn voor uw tuin! Als u iets constateerd neem dan direct contact met ons op! Let op! In september kan hij nogmaals uitvliegen!

lees meer

Sfeer foto's

18-07-2017 - In het vroege voorjaar van 2017 hebben wij diverse projecten aangelegd die nu na een klein half jaar prachtig bloeien en groeien! Neem een kijkje in dit album het mapje "sfeer foto's" 

lees meer

Afronding tuinaanleg Etten-Leur

18-07-2017 - Onlangs hebben we een mooie tuin geraliseerd in Etten-leur! De proejct foto's hiervan zijn te bekijken in het foto album!

lees meer

Verbouwing bedrijfspand en entree afgerond

18-07-2017 - Verbouwing is afgerond! In de bestaande loods hebben we  aan de voorkant de roldeur weggehaald waardoor we in de loods een nieuwe kantine en kantoor hebben gerealiseerd!! Ook het terrein en entree heeft een metamorfose gekregen waardoor we beter en efficienter kunnen werken en dat we een vernieuwe uitstraling hebben passend bij het geen wat wij u willen bieden!   U bent altijd welkom voor vrijblijvend tuinadvies of orrienterend gesprek  voor al uw tuin zaken!    

lees meer

Tuinverlichting! ---- Gratis demo!

28-10-2016 - Dit weekend wordt de wintertijd in gezet. Voor vele mensen is dit het begin van een knusse, warme tijd in aanloop naar de feestdagen van december. Daarbij is het vaak al om 18uur donker en naar verloop van tijd al eerder! Om dan toch nog van uw tuin te genieten terwijl u binnen zit is een een passende tuinverlichting de meerwaarde van uw tuin.   Als u dit wil ervaren kunnen wij bij een een gratis demo geven van 2 avonden om dit te ervaren. Vraag naar de mogelijkhede via: Jurgen@broosgroenvoorziening.nl

lees meer
Heeft u vragen?

Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Broos Groenvoorziening
Telefoon: (06) 4617 8221
Email: info@broosgroenvoorziening.nl

Ga naar ons contactformulier

Bent u op zoek naar een offerte?

Vul ons offerte formulier en wij leveren u een passende offerte.

Aanvraag offerte formulier