Nieuws

Vacature

04-02-2022 - Wij zoeken tuintoppers. Ben jij de topper die binnen een veelzijdig hoveniersbedrijf een eigen rol wil vervullen dan is dit dat vacature voor jou. De koffie staat klaar om eens kennis te maken!

lees meer

Nieuwe tuinontwerpen!

27-12-2020 - Beste bezoeker,   In de map inspiratie vind u de nieuwe ontwerpen voor achtertuinen en voortuin! Wij helpen u graag verder met het ontwerpen van uw droomtuin.

lees meer

De nieuwe In-lite Sway

22-10-2020 - Beste bezoeker,   Wij hebben direct uit voorraad leverbaar de nieuwe In-lite Sway. Het armatuur wat eindeloos is toe te passen! Meer informatie op: Jurgen@broosgroenvoorziening.nl

lees meer

Corona en bereikbaarheid

22-10-2020 - Beste klant, Door covid-19 zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar. Merendeel werken wij momenteel buiten. U kunt een mail sturen naar info@broosgroenvoorziening.nl of een contactformulier invullen. We proberen zoveel mogelijk afstand en rekening met u te houden. Bedankt voor uw begrip,   Team Broos groenvoorziening

lees meer

Tuinrenovatie Hoeven met zwembad, overkapping en vijver.

14-06-2019 - Deze prachtige tuin hebben wij in een periode van maart tot mei 2019 gerenoveerd. Een tuin met alle facetten binnen ons vakgebied.- tegels- gebakken bestrating- verhogingen- traptredes - vijver met plantenfilter- zwembad- grind- overkappingen- tuinverlichting- beregeningBekijk alle foto's in de foto map!    

lees meer