Tuinaanleg

Complete tuinaanleg met 1 aanspreekpunt

U wordt persoonlijk betrokken bij de snelle aanleg

Iedereen kan iets afknippen. Maar alleen een tuinexpert weet hoe, waar, waarom en wanneer hij tuinonderhoud moet plegen. Snoeit u verkeerd? Dan bestaat de kans dat uw tuin volledig uit verhouding raakt. Geen of slecht onderhoud is dan ook een verkeerde besparing.

Alles in huis voor uw tuinaanleg

Een overkapping timmeren, de oprit bestraten en natuurlijk het groen precies volgens het tuinontwerp planten: Broos Groenvoorziening heeft eigen materieel en eigen mensen om uw tuin compleet aan te leggen. De werkzaamheden volgen elkaar hierdoor vlot op. Alleen het bouwen van een zwembad past niet binnen onze diensten, maar bereiden we wel volledig voor in samenwerking met uw zwembadleverancier.
Twijfelt u over tuinverlichting? Dit is het moment om verlichting aan te brengen, zonder veel meerwerk. Kijkt u bij Tuinverlichting voor de mogelijkheden en een gratis demo.

Onze hoveniers hebben veel ervaring en kennis van verschillende grondsoorten. Ze weten precies welke plant op welke diepte moet en welke voedingsbodem of grondverbeteraar hij nodig heeft. Zo kunnen uw planten, struiken en bomen zich optimaal ontwikkelen en zijn ze op hun mooist.

Alles in huis voor uw tuinaanleg

Vakkundig, snel en persoonlijk

Omdat we over alle vakmensen kunnen beschikken, ziet u uw tuin veranderen waar u bijstaat. De tijdsplanning is strak. Zit er iets tegen? Dan kunnen we snel bijschakelen, omdat we een groot en hecht team zijn. Zo kunnen we onze belofte aan u houden; afspraak is afspraak voor ons.

Groepsapp Wanneer we aan uw tuinaanleg beginnen, maken we een groepsapp aan met alle betrokken personen. Zo blijft u continu op de hoogte.
Jurgen is altijd uw aanspreekpunt. Hij is goed bereikbaar en persoonlijk betrokken bij ieder project. Maar spreekt u uw wensen ook gerust uit naar onze collega’s die uw project aanleggen. Wellicht kunnen zij u al meteen helpen.

Recensies

4,5 / 5

8 Google reviews
Schrijf ook een review

Wanneer wilt u van uw (bedrijfs)tuin genieten?

Met veel plezier realiseren wij uw wenstuin. Hoe eerder u een afspraak maakt, hoe eerder u in uw tuin zit!
Wilt u ons eerst beter leren kennen, lees dan verder bij Over ons.