Tuinontwerp

Ons tuinontwerp voor uw ultieme tuinwens

365 dagen per jaar genieten van uw tuin

Ziet u uw droomtuin al voor u? Een fijn terras voor lange zomeravonden, weinig onderhoud, een tuin waar uw gezin zich nu maar ook over 5 jaar thuis voelt… Hoe zet u die wensen om in een tuinontwerp dat rekening houdt met bijvoorbeeld de inkijk van de buren, het draaien van de zon en wisseling van de seizoenen?

Broos Groenvoorziening maakt een creatief tuinontwerp dat u zelf niet had kunnen bedenken.
Ook voor uw bedrijf ontwerpen we graag een passende bedrijfstuin.

Wat zijn uw wensen?

Om een tuin te ontwerpen waar u het hele jaar plezier van heeft, komen we naar u toe voor een inspiratiegesprek. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan nodigen we u mét de bouwtekeningen uit in onze showtuin.
Vooraf kunt u alvast ideeën opdoen bij onze voorbeeldtuinen.

Tijdens het gesprek maken we persoonlijk kennis met u, uw gevoel bij de tuin nu en uw wensen voor het ontwerp. Om de perfecte tuin voor u te tekenen, vragen we bijvoorbeeld:

  • Waar wilt u de tuin voor gebruiken?
  • Van welke stijl houdt u?
  • Hoeveel onderhoud mag uw tuin vragen?

Uw wensen zijn de inspiratie voor onze creativiteit, zodat we een tuin ontwerpen die helemaal bij u past.
Regelmatig horen we dat we verwachtingen overtreffen!

Tuin ontwerp 3D render

Uitdagend tuinontwerp

Met uw tuinwensen gaan we aan de slag met het 3D-tuinontwerp. Binnen 2 weken krijgt u een uitdagend ontwerp dat zo realistisch is, dat uw ideeën tot leven lijken te komen. U ziet verrassende zichtlijnen, boeiende contrasten en, op verzoek, een sfeervolle avondtuin.

Recensies

4,5 / 5

8 Google reviews
Schrijf ook een review

Wat kost een tuinontwerp?

Ons streven is om voor ieder budget een tuinontwerp te maken. Tijdens het (gratis) inspiratiegesprek krijgt u een prijsopgave voor uw tuinontwerp en een inschatting van de kosten voor de tuinaanleg. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Mogen wij het tuinontwerp aanleggen? Dan krijgt u het ontwerp van ons cadeau.
Bent u benieuwd wat voor tuin we bij uw wensen ontwerpen? Maak dan meteen een afspraak voor het gratis inspiratiegesprek.