Complete tuinaanleg met 1 aanspreekpunt

Tuinaanleg is een zware en tijdrovende klus die u niet elke 5 jaar opnieuw wilt doen. Beplanting en materialen zijn een flinke investering, waarvan u zeker 15 jaar moet kunnen genieten. Een verzakt terras, een verwilderde (bedrijfs)tuin en planten die niet aanslaan passen dan niet in uw ideale plaatje.

Maak een afspraak
TUINTIP: Plantvakken maken uw tuin makkelijker te onderhouden

Alles in huis voor een complete tuinaanleg

Een buitenverblijf bouwen, de oprit bestraten en natuurlijk het groen precies volgens het tuinontwerp planten: Broos Groenvoorziening heeft eigen materieel en eigen mensen om uw tuin compleet aan te leggen. De werkzaamheden volgen elkaar hierdoor vlot op. Alleen het bouwen van een zwembad past niet binnen onze diensten, maar bereiden we wel volledig voor in samenwerking met uw zwembadleverancier.
Twijfelt u over tuinverlichting? Dit is het moment om verlichting aan te brengen, zonder veel meerwerk. Kijkt u bij Tuinverlichting voor de mogelijkheden en een gratis demo.

Onze hoveniers hebben veel ervaring en kennis van verschillende grondsoorten. Ze weten precies welke plant op welke diepte moet en welke voedingsbodem of grondverbeteraar hij nodig heeft. Zo kunnen uw planten, struiken en bomen zich optimaal ontwikkelen en zijn ze op hun mooist.

Vakkundig, snel en persoonlijk

Omdat we over alle vakmensen kunnen beschikken, ziet u uw tuin veranderen waar u bijstaat. De tijdsplanning is strak. Zit er iets tegen? Dan kunnen we snel bijschakelen, omdat we een groot en hecht team zijn. Zo kunnen we onze belofte aan u houden; afspraak is afspraak voor ons.

Groepsapp: Wanneer we aan uw tuinaanleg beginnen, maken we een groepsapp aan met alle betrokken personen. Zo blijft u continu op de hoogte.
Jurgen is altijd uw aanspreekpunt. Hij is goed bereikbaar en persoonlijk betrokken bij ieder project. Maar spreekt u uw wensen ook gerust uit naar onze collega’s die uw project aanleggen. Wellicht kunnen zij u al meteen helpen.

Vanuit Hoeven hanteren we een ruim werkgebied. Voor tuinaanleg van Breda tot Bergen op Zoom en van Moerdijk tot Brasschaat en Essen (België) komen we gewoon naar u toe.

Wanneer gaat u van uw tuin genieten?

Met veel plezier realiseren wij uw wenstuin. Hoe eerder u een afspraak maakt, hoe eerder u in uw tuin zit!