Ons tuinontwerp voor uw ultieme tuinwens

Ziet u uw droomtuin al voor u? Een fijn terras voor lange zomeravonden, weinig onderhoud, een tuin waar uw gezin zich nu maar ook over 5 jaar thuis voelt…

Maak een afspraak
TUINTIP: Koopt u nieuwbouw? Betrek ons dan vroeg bij uw plannen, zodat uw wensen zeker te realiseren zijn.

Wat zijn uw wensen?

Om een tuin te ontwerpen waar u het hele jaar plezier van heeft, komen we naar u toe voor een inspiratiegesprek. Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Dan nodigen we u mét de bouwtekeningen uit in onze inspirerende showtuin.
Vooraf kunt u alvast ideeën opdoen bij onze voorbeeldtuinen.

Tijdens het gesprek maken we persoonlijk kennis met u, uw gevoel bij de tuin nu en uw wensen voor het ontwerp. Om de perfecte tuin voor u te tekenen, vragen we bijvoorbeeld:

  • Waar wilt u de tuin voor gebruiken?
  • Van welke stijl houdt u?
  • Hoeveel onderhoud mag uw tuin vragen?
  • Wilt u overdekt kunnen zitten?
  • Geniet u graag van wellness in de tuin?
  • Wilt een gazon met echt gras of kunstgras?
  • Dit en nog veel meer bespreken wij graag persoonlijk met u.

Uw wensen zijn de inspiratie voor onze creativiteit, zodat we een tuin ontwerpen die helemaal bij u past.
Regelmatig horen we dat we verwachtingen overtreffen!

Uitdagend tuinontwerp

Met uw tuinwensen gaan we aan de slag met het 3D-tuinontwerp. Binnen 2 à 3 weken krijgt u een uitdagend ontwerp dat zo realistisch is, dat uw ideeën tot leven lijken te komen. Wij beschikken over de meest moderne software om geheel passend beeld te maken. U ziet verrassende zichtlijnen, boeiende contrasten en, op verzoek, een sfeervolle avondtuin.

Vanuit Hoeven hebben we een uitgebreid werkgebied. Van Breda tot Bergen op Zoom, van Moerdijk tot Brasschaat en Essen (België): voor een tuinontwerp komen we graag naar u toe!

Wat kost een tuinontwerp?

Ons streven is om voor ieder budget een tuinontwerp te maken. Tijdens het (gratis) inspiratiegesprek krijgt u een prijsopgave voor uw tuinplan en een inschatting van de kosten voor de tuinaanleg. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Mogen wij het tuinontwerp aanleggen? Dan krijgt u het ontwerp van ons cadeau.
Bent u benieuwd wat voor tuin we bij uw wensen ontwerpen? Maak dan meteen een afspraak voor het gratis inspiratiegesprek.