Tuinverlichting

Met tuinverlichting een extra (mooie) tuin

Elke avond een tuinmetamorfose!

Lekker lang buiten zitten op een zwoele zomeravond of ’s winters genieten van een sfeervolle avondtuin. Met onze tuinverlichting gebruikt u de avondtuin net zo makkelijk als de dagtuin. Hoeveel uren per dag heeft u daardoor extra tuinplezier?
Ook handig als u vooral ’s avonds (na het werk) pas in de tuin kunt zitten!

De 3 functies van tuinverlichting

In uw tuinontwerp en -aanleg nemen we meteen de buitenverlichting mee. Wij werken met de tuinverlichting van in-lite. Met de juiste toepassing van zijn veelzijdige armaturen, kunt u tuinverlichting op verschillende manieren gebruiken.

Sfeerverlichting

Met tuinverlichting kunnen we heel veel verschillende effecten creëren. Een mooi kunstwerk of karakteristieke boom lichten we uit als blikvanger, spotjes onder beplanting zorgen voor een intieme sfeer en een waterspiegel brengen we tot leven. Met tuinverlichting ontstaan diepte, weerkaatsing, schaduw en contrast. Het resultaat is een gezellige tuin waarin het ’s avonds heerlijk thuiskomen is en waarnaar u ’s winters graag kijkt. Met tuinverlichting krijgt u er een extra (mooie) tuin bij!
Laat de gordijnen gerust open, want door de verlichting heeft u mínder inkijk.

Functionele verlichting

In het donker op zoek naar de schuurdeur of kliko is verleden tijd. Op een prettige manier, bijvoorbeeld met ingebouwde grondspots, een ‘sterrenpad’ of moderne staande lampen, kunt u looproutes functioneel en subtiel verlichten.

Preventieve verlichting

Een verlichte tuin en verlichting tegen of rond het huis verminderen de kans op inbraak. Waarom zou u daar dan geen stijlvolle verlichting voor gebruiken?

Gratis demo-set in uw tuin

Bij onze voorbeeldtuinen ziet u nog meer ideeën voor buitenverlichting. 
Wilt u ervaren wat tuinverlichting met úw tuin doet? Vraag dan gratis onze demo-set aan en geniet een weekend lang van 2x zoveel tuin!


Upload foto Kies andere Verwijder

Om een idee te krijgen hoeveel lampen we kunnen plaatsen in uw tuin, vragen we u om een foto mee te sturen